MINDER BLABLA 

MEER MARKETING

Eerlijk is eerlijk, onze super-verbonden wereld is de laatste jaren een beetje doorgedraaid. Gevuld met inhoudsloze blabla marketing van merken die om onze aandacht schreeuwen. Je wilt je met jouw marketing en merk onderscheiden van al dat gemiddelde gedoe. Wat je daarom ook doet, het moet wel het juiste effect hebben.

Ik ontwikkel het soort marketing dat het juist effect heeft. Dat begint met je merk, de merkwaarden en wat de ambities zijn. Belangrijke elementen om de juiste boodschap bij duidelijke segmenten te krijgen. Of het nou via betaalde, verdiende of eigen media is. Digitaal or traditioneel. Het gaat om sterke strategie én de implementatie daarvan. Alles om merk en consument met elkaar te verbinden.

Ik ben altijd gek geweest van merken, al sinds ik als kind de Nescafe reclame op TV zag. Vandaag de dag uit die liefde zich ook in de digitale wereld met alle bijbehorende trends en ontwikkelingen. Van t nieuwste social platform tot AI gestuurde algoritmen voor de optimalisatie van je conversie funnel. Wat het ook is, ik ontwikkel op basis van het merk en ambitie alles omvattende marketing plannen die je helpen doelen te bereiken. Geen standaard marketing ABC-tje maar echte oplossingen.

 

Goed, het is duidelijk, ik vind merk en marketing belangrijk. Vind jij dat ook, dan kan ik je er mee helpen. Wat de reden ook is. Wil je vanuit het niets een merk ontwikkelen met een bijbehorende marketingplan? Wil je de sabbatical van iemand opvangen? Of wil je van gedachten wisselen over strategieën? Stuur me hieronder een bericht dan kijk ik graag hoe ik je kan helpen.

Genoeg blabla,

het is tijd voor marketing.

NEEM CONTACT OP

PMOC

Pieter M. Ottevanger

Rijnstraat 190-1

1079 HS Amsterdam

The Netherlands

Email: pieter@pmoc.nl

Tel: +31 6 1647 2442

ⓒ 2019

Pieter M. Ottevanger

De M staat voor marketing